Conferință 2018

ASOCIAŢIA DE PSIHIATRIE SOCIALĂ DIN ROMÂNIA

Organizează

ȘCOALA DE VARĂ și CONFERINŢA
„PSIHOEDUCAȚIA ȘI REABILITAREA PSIHOSOCIALĂ”

Câmpulung Moldovenesc
18-24 iunie 2018 

Tema aleasă este de actualitate şi de mare importanţă pentru psihiatrie și sănătatea publică în general, întrucât pacienții cu probleme severe de sănătate mintală și familiile acestora își pun multe întrebări cu privire la cauzele, evoluția și tratamentul bolii lor, precum și cu privire la modul în care pot fi prevenite recăderile. Grupurile de psihoeducație (pentru pacienți și separat pentru familiile lor) sunt un model recunoscut la nivel european. Până în prezent, pentru aprofundarea temei avem confirmată participarea unui psihiatru renumit din München, recunoscut pentru manualele publicate și contribuția în domeniu, dl Prof. Josef Bauml.
Informațiile oferite, schimbul de idei şi experienţele terapeutice împărtășite vor contribui la aprofundarea temei de către participanții atât la Școala de vară (18-21.06.2018) cât și la Conferință (21-24.06.2018).
Vă așteptăm la Câmpulung Moldovenesc, la ambele evenimente deja tradiţionale şi sperăm că prin participarea dvs vom contribui la ridicarea nivelului ştiinţific al tuturor categoriilor profesionale ce se întâlnesc pe lungul drum al recuperării psihiatrice.
Cu ospitalitatea tradiţională, peisajele încântătoare și participarea dvs cât mai numeroasă sperăm să facem din ambele manifestări evenimente de succes.

Dr. Alexandru Paziuc
Președinte,

Asociația de Psihiatrie Socială din România

 

Ne puteți contacta la numerele de telefon:

0722 31 32 37 (Dr. Alexandru Paziuc) sau

0723 58 44 54 (Dr. Petronela Paziuc).