Conferință 2019

ASOCIAŢIA DE PSIHIATRIE SOCIALĂ DIN ROMÂNIA

Organizează

ȘCOALA DE VARĂ ȘI CONFERINŢA
„PSIHOEDUCAȚIA ȘI BOLILE PSIHICE CRONICE”
CÂMPULUNG MOLDOVENESC, 20-27 IUNIE 2019

Tema aleasă este de actualitate şi de mare importanţă pentru psihiatrie și sănătatea public în general, întrucât pacienții cu probleme severe de sănătate mintală și familiile acestora își pun multe întrebări cu privire la cauzele, evoluția și tratamentul tulburărilor psihice, precum și cu privire la modul în care pot fi prevenite recăderile. Grupurile de psihoeducație (pentru pacienți și familiile lor) sunt un model recunoscut la nivel european. Primele informații despre această temă ne-au fost oferite în 2018 de dl Prof.  Josef Bauml, psihiatru renumit din Munchen, recunoscut pentru manualele publicate și contribuția în domeniu. Ne va onora cu prezenta si anul acesta.

Informațiile oferite, schimbul de idei şi experienţele terapeutice împărtășite vor contribui la aprofundarea temei de către participanți atât la Școala de vară (24-27.06.2019 – Hotel Șandru) cât și la Conferință (20-22.06.2019 – Hotel Eden).

Vă așteptăm la Câmpulung Moldovenesc, la ambele evenimente de-acum tradiţionale şi sperăm că prin participarea dvs vom contribui la ridicarea nivelului ştiinţific al tuturor categoriilor profesionale ce se întâlnesc pe lungul și complexul drum al recuperării psihiatrice.

Cu ospitalitatea tradiţională, peisajele încântătoare și participarea dvs. cât mai numeroasă, sperăm să facem din ambele manifestări evenimente de succes.

Vă invităm să vă înscrieți pe site-ul nostru www.apsro.ro, să ne propuneți titluri de lucrări, workshop-uri, susțineri în plen sau poster.

Dr. Alexandru Paziuc
Președinte,
Asociația de Psihiatrie Socială din România
0722 31 32 37


Formularul de înscriere poate fi descărcat de aici


Sugestii de cazare:

– pentru Școala de vară: Hotel Șandru sau Casa Poveste